• Protac Polystyrendynen™ - 5 kg - Bomuld - 220 cm

  Protac Polystyrendynen™ - 5 kg - Bomuld - 220 cm
  Protac Polystyrendynen™ - 5 kg - Bomuld - 220 cm

  Velegnet til mennesker med behov for ekstra varme. Afhjælper smerteproblematikker og motorisk og psykisk uro. Udtagelige poser.

  Design, størrelser og vægt
  Polystyrendynen fås i modeller fra 3 kg op til 5 kg, med og uden flammehæmmende betræk og i længderne 200 og 220 cm. Dynen har udtagelige poser med granulatfyld og kan vaskes i almindelig vaskemaskine.
  Denne Polystyrendyne vejer 5 kg og er 220 cm lang. Betrækket er 100% bomuld, og fyldet består af polystyrengranulat, der giver ekstra varme.

  Nemmere at falde i søvn
  Protac Polystyrendynen™ er et hjælpemiddel til bedre søvn. Fyldet af granulat giver en tæt omslutning af kroppen, som giver tryghed og varme og dæmper eventuel smerte.

  Genkendelighed
  Protac Polystyrendynen™ giver tyngde og varme. Den anbefales generelt til mennesker med behov for ekstra varme, især ældre mennesker og mennesker med gigtsygdomme og kronisk smerte. Den er også velegnet til personer, som har behov for en tættere omslutning af kroppen og for hvem, plastikkuglerne føles for fremmedartet.

  Anbefales til smertelindring
  Protac Polystyrendyner anvendes bl.a. til lindring af gigt, sklerose og kronisk smerte. Den kan bruges hele natten og er også velegnet til lejring og hvil i løbet af dagen.


  • Varenr.: 100-109-V-220

   HMI nr.: 53286

   Størrelse: 140 x 220 cm

   Fyld: polystyrenkugler

   Vægt: ca. 5 kg

   Stof: 100% bomuld

   Lev. tid: vejl. 5 hverdage


   Se brugsvejledninger her >

  Sansestimulerende produkter giver ro og tryghed til alle aldre.
  Her finder du et bredt udsnit af de problemer og sygdomme, som vores produkter har afhjulpet og lindret.


Protac udvikler, producerer og sælger sansestimulerende hjælpemidler, som giver ro og tryghed til mennesker med psykisk og motorisk uro.

Protac leverandør pris

 

NYHEDSBREV

Betaling via faktura

Back to Top