Uge 11 er international Hjerneuge - der er fokus på forskning i hjernen og mulighederne for at forebygge, helbrede, og genoptræne efter en hjerneskade. Det handler om, alt det vi ved, og alt det vi gerne vil vide mere om.

Case om Protac Kugledynen™
"Hjerneskadet kvinde bruger kugledynen til at dæmpe hendes ufrivillige bevægelser. Dynen hjælper hende til at mærke og få ro over kroppen. Det giver hende roen til at kunne sove. Før hun fik kugledynen, sov hun kun en time ad gangen." - Terapeut

Protac Kugledynen™ anvendes til børn og voksne med spasticitet, patienter med følger efter hjernetraumer eller apopleksi. Mange med medfødte eller erhvervede neurologiske skader har fået ændret opfattelse af egen krop, forstyrret rum- og retningssans eller sanseforstyrrelser. Denne ændrede kropsfornemmelse kan give uro og utryghed. Her kan kugledynen hjælpe til at mærke sig selv bedre. Den giver ro, tryghed og fysisk afgrænsning.

Læs mere og se video om Protac ™ KugledynenProtac udvikler, producerer og sælger sansestimulerende hjælpemidler, som giver ro og tryghed til mennesker med psykisk og motorisk uro.

Protac leverandør pris

De 17 verdensmål

Back to Top