Vores dygtige Ph.D-studerende Sanne Toft Kristiansen er med i en spændende paneldebat kaldet "Dit fysiske møde med verden" på onsdag d. 13. november 2019 på ARoS i Aarhus. Debatten relateres til ARoS' aktuelle udstilling "Objects of Wonder"

Sanne forsker i effekten af Protac Kugledynen® i behandlingen af søvnløshed ved depression i ambulant psykiatri - og vi er meget stolte af hende!

Fra ARoS' eget opslag:
Nu på onsdag vil du møde Sanne Toft Kristiansen i Livemagasinet. Hun arbejder på en Ph.D., hvor hun undersøger effekten af dyner i psykiatrien.
Men ikke bare hvilken som helst slags dyner. Det er dyner med tunge kugler i. De omslutter kroppen så tungt, afgrænsende og masserende, at det fysiske møde med omverden afføder en øget psykisk ro og balance indeni. Kom med og hør, hvordan dette fysiske møde med verden kan hjælpe patienter med tunge psykiske lidelser og måske endda minimere medicinal behandling.


Læs mere om debatten  
Protac udvikler, producerer og sælger sansestimulerende hjælpemidler, som giver ro og tryghed til mennesker med psykisk og motorisk uro.

Protac leverandør pris

De 17 verdensmål

Back to Top