12-årig pige, adopteret i en alder af 4 år.

Har været  hurtig til at falde til, talte hurtigt dansk og er god i skolen. Familien fortæller, at hun klarer sig godt, men at der ikke skal så meget til, før hun "knækker", Ved et dødsfald i familien reagerede hun voldsomt og ude af proportion. Pigen har aldrig brudt sig om fysisk kontakt og det var derfor meget svært at trøste hende. 
 
Sansestimulerende hjælpemiddel: Protac Kugledynen®
 
Observeret effekt: Pigen fik Protac Kugledynen® til afprøvning i en periode og puttede med den hver aften. I en periode var den ikke så interessant og blev afleveret tilbage. Efterfølgende anskaffede familien selv en dyne, for hver gang der "skete noget", som gav utryghed i familie/skole eller lignende, bad pigen om at låne dynen.
 


 
10-årig adopteret dreng

Udsat for massivt omsorgsvigt i sine første 4 leveår. Har specifikke indlæringsvanskeligheder. Drengen er motorisk urolig og har store sansemæssige vanskeligheder. Adoptivforældrene fortæller,  at de har svært ved at få ham til at falde i søvn om aftenen, at han sover meget uroligt og at han ofte vågner og står op i løbet af natten. 
 
Sansestimulerende hjælpemiddel: Protac Kugledynen®
 
Observeret effekt:  Efter 3 dages tilvænning sover drengen hele natten. Efter yderligere 14 dage bliver det også langt lettere for ham at falde i søvn.

< Tilbage


Protac udvikler, producerer og sælger sansestimulerende hjælpemidler, som giver ro og tryghed til mennesker med psykisk og motorisk uro.

Protac leverandør pris

De 17 verdensmål

Back to Top