Kvinde med fibromyalgi.
 
Sansestimulerende hjælpemiddel: Protac polystyrendynen  
 
Observeret effekt: "Jeg bruger dynen både til at sove med og om dagen, når smerterne er så store, at jeg ikke kan holde det ud. Dynen giver en god varme og jeg kan bedre mærke min krop. Jeg kan mærke, at jeg slapper bedre af og så aftager smerten så jeg bedre kan holde det ud. Dynen er dejlig at sidde med, for de små kugler gør,  at jeg kan placere mine arme i en behagelig position, uden at de gør ondt.
 


Kvinde med fibromyalgi.
 
Sansestimulerende hjælpemiddel: Protac Kugledynen® 
  
Observeret effekt: "Jeg har fået stillet diagnosen fibromyalgi og har lånt en kugledyne på hospitalet. Jeg bruger den, når min krop er ved at gå i stykker af smerte. Det er godt at få den lagt over sig, for så føles det, som om kroppen bliver holdt sammen. Musklerne bliver varme, og det føles afslappende. Jeg bruger også dynen på gulvet, hvor jeg ruller mig ind i den eller bruger den som madras. Når jeg sidder i en stol, bliver kugledynen pakket omkring mig. Det er en god stilling til at læse, da jeg så hviler armene på dynen."
 

< Tilbage


Protac udvikler, producerer og sælger sansestimulerende hjælpemidler, som giver ro og tryghed til mennesker med psykisk og motorisk uro.

Protac leverandør pris

De 17 verdensmål

Back to Top