Dreng på 7 måneder

Har været meget urolig siden sin fødsel. Efter indlæggelse på sygehus konkluderer man, at drengen har kolik. Forældre prøver at vugge ham, at svøbe ham i et svøb, at sidde med ham i armene og hoppe på en gymnastikbold. De giver ham flaske med en stofble over hovedet, som kan skærme ham fra indtryk. Når drengen sover, bruger forældrene en bamse, der udsender hvid lyd, for at hindre at han bliver vækket at andre lyde i huset. Kiropraktorer, slyngevugger og modermælkserstatning giver ringe virkning. I en alder af af 4-5 måneder stilner det af og drengen begynder at sove til middag i barnevognen.  En mellemørebetændelse sender familien tilbage til udgangspunktet og de bruger igen omkring 3 timer hver nat på at berolige ham og få ham til at sove.
 
Sansestimulerende hjælpemiddel: Protac Kugledynen® 

Observeret effekt: "Vi har nu haft dynen i en uge og jeg sidder ikke længere og hopper på den dumme hoppebold, for at få ham til at sove. Han får nattøj på, flaske og hvad der nu ellers er i et almindeligt putteritual. Og når han så, i vågen tilstand, bliver lagt i sengen og får kugledynen på, så vender han sig om på siden og falder i søvn helt selv!
Der er ingen tvivl om,  at Protac Kugledynen® og ikke mindst søvnen har givet ham meget mere ro. Han sover fast formiddagslur med den og om eftermiddagen sover han i barnevognen og gerne 2-3 timer. Han kan nu sidde og putte hos os og er endda faldet i søvn hos mig en enkelt gang. Før skulle der hele tiden bevægelse til. Han har et par gange sovet fra kl. 20:00 til kl. 02:00, fået en flaske og sovet videre. Vi er for det meste kun oppe 2 gange om natten og som regel sover han bare videre. Protac Kugledynen® har virkelig gavnet vores lille dreng og skal tvivlsomt have stor applaus herfra." 
 
 


< Tilbage


Protac udvikler, producerer og sælger sansestimulerende hjælpemidler, som giver ro og tryghed til mennesker med psykisk og motorisk uro.

Protac leverandør pris

De 17 verdensmål

Back to Top