8-årig dreng med ADHD-problematik.

har svært ved at falde til ro, når han skal sove. Hans forældre sidder 3 timer hos ham, inden han sover og derefter vågner han ofte i løbet af natten.

Sansestimulerende hjælpemiddel: Protac Kugledynen®.

Observeret effekt: Drengen prøver at sove med en Kugledyne, og efter 10 min. falder der ro over ham, og han falder i søvn. Han sover nu hele natten og er udhvilet, når han vågner om morgenen.10-årig pige med sanseintegrationsproblemer. 

Specielt påvirket på berøringssansen og meget fysisk urolig. Pigen var taktil sky og oplevede utilpashed med at have tøj på. Hun havde svært ved at have tæt kropslig kontakt med andre og sov også dårligt om natten.


Sansestimulerende hjælpemiddel: Protac Kugledynen®.

Observeret effekt:
Pigen får en kugledyne og lægger sig selv under den, når hun føler, at hun har brug for det. Hun prøver at sove med den om natten. Hun sover nu mere roligt og er desuden mere veloplagt den næste dag. Det har ligeledes betydet, at hendes taktile skyhed er blevet mindre, således at hun nu kan have langærmede bluser på uden at føle ubehag.12 årige Thomas. Slås med dårlig søvn, indsovningsproblemer og vådliggeri.

For lidt og for dårlig søvn, vådligger-problemer og lange opslidende aftenritualer. Det var noget af det, Thomas og hans familie tidligere måtte slås med. En Protac kugledyne har løst problemerne og gjort en stor forskel i Thomas' og dermed familiens hverdag.

Læs artiklen her >

 < Tilbage


Protac udvikler, producerer og sælger sansestimulerende hjælpemidler, som giver ro og tryghed til mennesker med psykisk og motorisk uro.

Protac leverandør pris

De 17 verdensmål

Back to Top