Pige med Tourette-lignende symptomer.

Moder har Tourette og pigen er over det sidste års tid gradvis blevet mere hyper. Hun mister lettere koncentrationen og har fået sværere ved at falde i søvn. Hendes indsovningsperiode er gået fra 30 min til cirka 1½time. Hun er begyndt at have forskellige tics. Har på det seneste haft mange "onde drømme", når hun skulle sove. Hun har grædt af afmagt over ikke at kunne sove og været i stuen mange gange for at bede om hjælp til at kunne sove.
 
Sansestimulerende hjælpemiddel: Protac Kugledynen®
 
Observeret effekt: "Min datter var ikke hjemme den dag, Protac Kugledynen® kom, så jeg sov selv med den om natten. Jeg har Tourette og har altid haft svært ved at falde i søvn. Jeg kan huske, at jeg tænkte, at nu skulle jeg nok ikke tænke på, hvordan det ville være at falde i søvn med dynen, for så faldt jeg nok ikke i søvn. Jeg faldt i søvn på den mest fantastiske måde. Det føltes, som om jeg stille svævede nedad og landede blødt. Næste morgen følte jeg mig udhvilet, som jeg sjældent har følt mig før.

Min datter var meget spændt på at sove med dynen og brugte lidt tid på at putte med den om eftermiddagen. Da aftenen kom, krøb hun selv helt ned under den.   

De sidste 14 dage har hun kun været i stuen et par gange. Hun kalder stort set ikke på os, inden hun falder i søvn. De fleste aftener har det taget maksimalt 15 minutter før hun sover, et par gange dog op til 30 minutter. Men hun går glad i seng, i vished om at dynen nok skal hjælpe hende. Hun sover nu hele natten og siger  selv,  at  ´den nye dyne siger, at de onde drømme nok skal gå væk og så går de væk´. Hun er meget glad for dynen".
 

 
6-årig pige med Tourette syndrom og ADHD.
 

Er lige startet på medicin. Har store problemer med indsovning og nattesøvn. Har fra helt lille sovet meget dårligt om natten og taget utrolig lang tid om at falde i søvn. Med årene er det blevet værre. Kan være vågen flere timer og er meget træt om dagen. Efter medicinen er det blevet værre, da en af bivirkningerne er søvnbesvær. 
 
Sansestimulerende hjælpemiddel: Protac Kugledynen®
 
Observeret effekt: "Protac Kugledynen® forandrede totalt vores hverdag, Vores datter faldt i søvn i løbet af 15 min. og sov hver nat hele natten igennem. Det var som at komme i himlen, Bare det at have en frisk og udhvilet datter hver dag". 

< Tilbage


Protac udvikler, producerer og sælger sansestimulerende hjælpemidler, som giver ro og tryghed til mennesker med psykisk og motorisk uro.

Protac leverandør pris

De 17 verdensmål

Back to Top