Autistisk udviklingshæmmet ung kvinde.

Meget selvdestruktiv og har svært ved at sove. Blev pakket ind i dyne og holdt om hende, indtil hun sov. Sov uroligt og afbrudt. 

Sansestimulerende hjælpemiddel: Protac Kugledynen®

Observeret effekt: Kvinden er glad for at komme i seng og dynen hjælper hende til at blive i sengen. Hendes selvdestruktive adfærd er aftaget.
 

 
Udviklingshæmmet kvinde med meget begrænset sprog og kun lidt tegnsprog.

Svinger meget psykisk, og kan på dårlige dage reagere meget aggressivt overfor både medbeboere og personale, hvis hun ikke bliver forstået eller får nok opmærksomhed.  Har svært ved at  falde ned igen efter en sådan voldsom reaktion og har tidligere fået meget beroligende medicin.

Sansestimulerende hjælpemiddel: Protac Kugledynen®

Observeret effekt:  Kvinden fik Protac Kugledynen® introduceret i forbindelse med "hyggestund og leg" i sengen, hvor hun gerne opholder sig. Nu kan hun i de fleste tilfælde tilbydes dynen i stedet for medicin og falder derefter til ro. Det er blevet sådan, at hun sover med dynen hver nat og selv beder om den, hvis den ikke allerede er i sengen.< Tilbage


Protac udvikler, producerer og sælger sansestimulerende hjælpemidler, som giver ro og tryghed til mennesker med psykisk og motorisk uro.

Protac leverandør pris

De 17 verdensmål

Back to Top