• Protac KneedMe® - 4 kg - Aquablå

  Protac KneedMe® - 4 kg - Aquablå
  Protac KneedMe® - 4 kg - Aquablå Protac KneedMe® - 4 kg - Aquablå Protac KneedMe® - 4 kg - Aquablå Protac KneedMe® - 4 kg - Aquablå Protac KneedMe® - 4 kg - Aquablå

  Sansestimulerende knætæppe til voksne og ældre med motorisk og psykisk uro, som behøver hjælp til at dæmpe uro i hoved og krop ved siddende aktiviteter.

  Protac KneedMe® stimulerer berøringsansen og muskel-led-sansen. Det lægges i skødet, så den dækker over knæ og lår, og den giver ro, fokus og koncentration hos brugeren. Det kan anvendes af voksne og ældre og er specielt velegnet til personer med demens, hyperaktivitet, motorisk uro, Parkinsons og Restless legs syndrom. Protac KneedMe® kan lindre skjulte følger af hjerneskader og blodprop og kan også anvendes af kørestolsbrugere.

  Siddende aktiviteter
  Protac KneedMe® er fyldt med plastikkugler, som med deres tyngde og tryk giver tydelig afgrænsning af kroppen og skaber ro.Voksne og ældre med hyperaktivitet eller uro i ben og fødder kan have glæde af Protac KneedMe®, når de eksempelvis arbejder, spiser eller slapper af. 
  Har man urolige hænder, kan disse aktiveres eller skjules i den udvendige lomme, hvor man kan fastgøre genstande, som kan beskæftige hænderne og give yderligere ro og opmærksomhed. 
   
  Anbefales af fagfolk
  Protac KneedMe® anvendes også af terapeuter og fagfolk som et hjælpemiddel til motorisk træning. Protac KneedMe® gavner samarbejde og opmærksomhed ved kognitiv træning, pleje, ADL-aktiviteter eller behandling efter eksempelvis Affolter- eller Bobatheller Coombes konceptet.

  Design og størrelse
  Protac KneedMe® består af et aftageligt sort betræk med udvendig lommer. Lommen kan tilgås fra to sider og har en indvendig clips, hvor genstande kan fastgøres. I betrækket er en udtagelig pose med tyngende plastikkugler. Farven på denne model er Aquablå. Protac KneedMe® er onesize, men den fås også i en To Go-udgave til børn og unge. 
   


  • Varenr.: 700-751-3820-30

   HMI nr.: 79294

   Størrelse: Voksen

   Fyld: 38mm EVA plastikkugler

   Vægt: ca. 4 kg

   Stof: 100% polyester

   Lev. tid: vejl. 5 hverdage


   Se brugsvejledninger her >

  Materiale 
  100% polyester.    

  Plastikkugler
  Testet for phthalate, cadmium og bly i henhold til 1907/2006/ec.
  Testet for opløsningsmidler i henhold til MSZ EN 71-9:2005+A1:2008 2F.

  Vaskeanvisning
  Betræk og kuglepose kan vaskes, hver for sig, i almindelig vaskemaskine, min 6 kg, med vaskepulver uden blegemiddel - se i øvrigt vaskeanvisning i betrækket. Det anbefales at bruge den medfølgende vaskepose til vask af kuglepose.

  Vedligehold
  Luftning med jævne mellemrum.
   

  Sansestimulerende produkter giver ro og tryghed til alle aldre.
  Her finder du et bredt udsnit af de problemer og sygdomme, som vores produkter har afhjulpet og lindret.


Protac udvikler, producerer og sælger sansestimulerende hjælpemidler, som giver ro og tryghed til mennesker med psykisk og motorisk uro.

Protac leverandør pris

De 17 verdensmål

Back to Top