• Protac MyBaSe® inkl. elpumpe

  Protac MyBaSe® inkl. elpumpe
  Protac MyBaSe® inkl. elpumpe Protac MyBaSe® inkl. elpumpe Protac MyBaSe® inkl. elpumpe Protac MyBaSe® inkl. elpumpe Protac MyBaSe® inkl. elpumpe

  Madras med kugler, som træner balance og giver ro og lindring til personer med fysisk og psykisk funktionsnedsættelse. 

  Protac MyBaSe® stimulerer berøringssansen og muskel-led-sansen og giver ro og bedre kropsfornemmelse. Den anvendes til sansestimulering, træning og genoptræning af alle aldersgrupper eller som tryg base til lejring af kørestolsbrugere og personer med spasticitet, lammelse, udviklingsforstyrrelse eller hjerneskade.  

  Balance 
  Protac MyBaSe® er velegnet til træning af kropsfornemmelse, tonus og balance. Man kan ligge, rulle, hoppe og sidde på madrassen og få sansestimulering gennem kuglernes tryk. Lægges madrassen med den buede side nedad, vil den vippe let ved bevægelse og træne balancen. 

  Støttende og omsluttende lejring 
  Protac MyBaSe® kan bruges til aktiv lejring af personer med hjerneskade, som er præget af spasticitet. Kuglernes tryk dæmper spasticiteten og giver ro i kroppen, Til kørestolsbrugere eller personer med lammelse kan Protac MyBaSe® fungere som alternativ lejring i løbet af dagen. De løse kugler får brugeren til at synke lidt ned i madrassen, som derved understøtter og omslutter. Madrassen vil fungere som en tryg base, hvor man kan slappe af i musklerne og finde ro.

  Anbefales af fagfolk
  Protac MyBaSe® anvendes også af terapeuter og fagfolk som et hjælpemiddel til motorisk træning. Madrassen har en buet side, som udfordrer og træner balance og en stabil side, som egner sig til mere rolig behandling. Protac MyBaSe® bruges også i institutioner, sanserum, terapirum og genoptræningsafsnit på sygehuse og væresteder.  

  Design og størrelse 
  Protac MyBase® er en oppustelig luftmadras og leveres med elektrisk pumpe. På madrassens overside ligger 4 store poser med løstliggende kugler under et elastisk yderbetræk, som lynes hele vejen rundt om madrassen. Madrassens over- og underside er forskellig og kan bruges som del af balancetræning. Protac MyBaSe® har håndtag på alle sider og kan nemt vendes og flyttes. 

  Kan bruges af alle aldersgrupper. Gavner personer med ADHD, autisme, døvblindhed, balanceproblemer, neurologiske lidelser og udviklingsforstyrrelse.  • Varenr.: 700-720-10

   HMI nr.: 71826

   Størrelse: 200 x 200 cm

   Fyld: 50 mm EVA plastikkugler

   Stof: 100% polyester

   Lev. tid: vejl. 5 hverdage


   Se brugsvejledninger her >

  Betræk
  100% polyester 

  Plastikkugler
  Testet for phthalate, cadmium og bly i henhold til 1907/2006/ec.
  Testet for opløsningsmidler i henhold til MSZ EN 71-9:2005+A1:2008 2F.

  Vaskeanvisning
  Betrækket kan vaskes i almindelig vaskemaskine med vaskepulver uden blegemiddel - se i øvrigt vaskeanvisning i betrækket. Kugleposerne kan aftørres med en fugtig klud. 

  Vedligehold
  Vask af betræk med jævne mellemrum og efter behov..

  Sansestimulerende produkter giver ro og tryghed til alle aldre.
  Her finder du et bredt udsnit af de problemer og sygdomme, som vores produkter har afhjulpet og lindret.


Protac udvikler, producerer og sælger sansestimulerende hjælpemidler, som giver ro og tryghed til mennesker med psykisk og motorisk uro.

Protac leverandør pris

De 17 verdensmål

Back to Top