• Protac SenSit® Straight – Aquablå

  Protac SenSit® Straight – Aquablå
  Protac SenSit® Straight – Aquablå Protac SenSit® Straight – Aquablå Protac SenSit® Straight – Aquablå Protac SenSit® Straight – Aquablå Protac SenSit® Straight – Aquablå

  Sansestimulerende "krammestol" til personer med motorisk og psykisk ro, som har svært ved at rejse og sætte sig ved egen hjælp  


  Protac SenSit® Straight er en hvilestol til sansestimulering. Sædehøjde og sædevinkel er særligt udviklet til brugere, der har svært ved at rejse og sætte sig ved egen hjælp. Stolens skumkerne og formbare indhold af sansestimulerende kugler i sæde, ryg, nakkepude og vinger giver en bekvem sidde- og hvilestilling. Kuglerne stimulerer kroppens berørings- og muskel-ledsans, og deres tyngde og tryk øger kropsbevidstheden og skaber tryghed.

  Afslapning og og ro
  Protac SenSit® Straight kan bruges til afslapning som almindelig hvilestol. Dens stimulerende virkning gør stolen egnet som pusterum i en hektisk hverdag eller i vanskelige situationer. Uro og utryghed dæmpes i "krammestolen", og de omsluttende vinger giver en følelse og behag og velvære.

  Bekvem siddestilling
  Protac SenSit® Straight er et velegnet til kørestolsbrugere og sengeliggende patienter, som har behov for at skifte stilling i løbet af dagen. Stolens stabile form støtter hoved og krop og skaber en bekvem hvileposition.

  Anbefales af fagfolk
  Protac SenSit® Straight anvendes på hospitaler, plejehjem, institutioner med gavnlig effekt på selvhjulpenhed og og rehabilitering.              

  Design og størrelser
  Protac SenSit® Straight fås i tre moderne og praktiske farver. Til stolen kan tilkøbes puf i matchende farve og stof.
  Farven på denne specialmodel er aquablå.

  Protac SenSit® Straight kan anvendes af alle aldersgrupper til lindring af stress, angst og uro. "Krammestolen" kan også gavne personer med demens problematik, Alzheimers sygdom, hjerneskade, udviklingsforstyrrelse og døvblindhed. 

  Protac SenSit® og Protac SenSit® Puff sælges separat. Protac SenSit® kan anvendes uden Protac SenSit® Puff, men vi anbefaler at bruge produkterne samtidigt for at opnå den bedste effekt.  • Varenr.: 600-651-3820-30

   HMI nr.: 84919

   Størrelse: ryg 100 cm/sæde 42 cm

   Fyld: 38/50 mm EVA plastik- & polystyrenkugler

   Stof: oxford 100% polyester

   Lev. tid: vej. 10 hverdage


   Se brugsvejledninger her >

  Sansestimulerende produkter giver ro og tryghed til alle aldre.
  Her finder du et bredt udsnit af de problemer og sygdomme, som vores produkter har afhjulpet og lindret.


Protac udvikler, producerer og sælger sansestimulerende hjælpemidler, som giver ro og tryghed til mennesker med psykisk og motorisk uro.

Protac leverandør pris

De 17 verdensmål

Back to Top