• Protac SenSit® Nature

  Protac SenSit® Nature
  Protac SenSit® Nature Protac SenSit® Nature Protac SenSit® Nature Protac SenSit® Nature Protac SenSit® Nature Protac SenSit® Nature

  Sansestimulerende "udestol" til børn og voksne med motorisk og psykisk uro.

  Naturen kan noget helt særligt for vores sanser. Den giver på én gang både glæde, ro og energi, og det er veldokumenteret, at uderehabilitering styrker de fysiske, psykiske og sociale kompetencer. At opholde sig i naturen tilføjer en ekstra dimension til sanseoplevelsen. Vinden i ansigtet, blomster og træer der dufter, skyer og fugle der svæver forbi – og ikke mindst den friske luft.

  Tryg base under åben himmel
  Protac SenSit® Nature er en sansestimulerende stol med kugler i sæde, ryg og vinger og fungerer som et pusterum fra stress og vanskelige situationer. De dynamiske og dybe tryk fra kuglerne i vingerne slutter tæt til kroppen og stimulerer muskel-led-sansen og den taktile sans og forstærker kropsfornemmelsen. Det giver velvære og ro – og virker organiserende på de mange sanseinput fra naturen. Som en fast base under åben himmel, kan stolen hjælpe de borgere, der kan finde det overvældende at komme ud og de borgere, som fysisk ikke er i stand til at gå en tur, men som gerne vil have frisk luft. Det er også muligt at placere borgeren i stolen med mobillift.

  Protac SenSit® Nature gør det muligt at opleve den beroligende effekt udenfor. Det kan være en tiltrængt pause fra at opholde sig inden døre og giver glæde at kunne deltage i udelivet.

  Fakta om Protac SenSit® Nature
  Stolen kan sprittes af med desinficerende servietter og hele betrækket kan også tages af og vaskes i vaskemaskine. Stolen kan således anvendes af flere på en hygiejnisk forsvarlig måde.

  Stolen er fremstillet i vand- og vindtæt og slidstærkt materiale og har tapede sømme og lynlåse. Det betyder, at stolen er tilpasset det danske vejr med både blæst, regn og solskin, og at den ikke skal bæres frem og tilbage hver dag.

  Stolen kan også anvendes indenfor – f.eks i vinterhalvåret hvor udeaktiviteterne er begrænsede. Stolen tåler ikke frost.

  • Stolens vinger omslutter kroppen og giver ro
  • Reducerer fysisk og psykisk uro
  • Øger tryghed og kropsfornemmelse
  • Sanseintegration gennem dynamiske og dybe tryk
  • Udeliv – ro på sanserne
  • Varenr.: 600-602-3000-35

   HMI nr.: 124397

   Størrelse: ryg 78 cm/sæde 38 cm

   Fyld: 38/50 mm EVA plastik- & polypropylenkugler

   Stof: 100% coated polyester

   Lev. tid: vejl. 10 hverdage


   Se brugsvejledninger her >

  Protac har i produktionsprocessen fokus på miljø og sikkerhed.
  Metervaren er certificeret i henhold til Standard 100 by OEKO-TEX® nr. 1606038 Centexbel.
  Protac plastikkugler er certificeret iht. Standard 100 by OEKO-TEX® nr. 2076-310 DTI.

  Rengøring
  Betrækket til Protac SenSit® Nature kan vaskes. Interval og behov for vask af betrækket afhænger af anvendelse og brug. Ved vask og renholdelse af stol, følges nedenstående anvisning.

  • Betrækket kan vaskes i vaskemaskine – min. 7 kg, med vaskemiddel uden blegemiddel og parfume. Skyllemiddel må ikke benyttes - se i øvrigt vaskeanvisning i betrækket.
  • Sædebetrækket kan lynes af og vaskes separat med vaskemiddel uden blegemiddel og parfume. Skyllemiddel må ikke benyttes – se i øvrigt vaskeanvisning i betrækket.
  • Kugleposerne i nakke- og sidevinger kan vaskes i vaskemaskine min. 7 kg, med vaskemiddel uden blegemiddel og parfume.
   Skyllemiddel må ikke benyttes.

  De medfølgende vaskeposer skal benyttes - se i øvrigt vaskeanvisning i vingerne.

  Vedligehold
  Der vil ved brug komme en fordybning i sædet hvilket skyldes at granulat i bunden ”pakker sig”.
  Det er derfor vigtigt at vende stolen på hovedet indimellem efter behov og ryste den lidt, så der kommer luft ind i granulaten. Dette får sædet til at ”rejse sig” igen.

  Download brugsvejledning

  Sansestimulerende produkter giver ro og tryghed til alle aldre.
  Her finder du et bredt udsnit af de problemer og sygdomme, som vores produkter har afhjulpet og lindret.


Protac udvikler, producerer og sælger sansestimulerende hjælpemidler, som giver ro og tryghed til mennesker med psykisk og motorisk uro.

Protac leverandør pris

De 17 verdensmål

Back to Top